top of page
Logo 2png_edited.jpg

VELKOMMEN TIL
NORSKE OFFICERERS PISTOLKLUBB - HAAKONSVERN

 

Norske Officerers Pistolklubb - Haakonsvern (NOP HOS) ble stiftet den 21. februar 1963 og har i dag ca 120 medlemmer. Klubben drives av et styre av frivillige som legger til rette for organisert aktivitet på Haakonsvern, Sjøkrigsskolen og på Ulven.

NOP HOS er tilknyttet Norges skytterforbund (NSF) og Dynamisk Sportsskyting Norge (DSSN). Klubben gjennomfører sikkerhetskurs, treninger og stevner innen begge forbundenes godkjente programmer. For å delta på treninger og stevner må medlemmene ha gjennomført sikkerhetskurs fra gjeldende forbund.

Normalt rekrutterer klubben i forbindelse med gjennomføring av sikkerhetskurs. På den måten sikrer vi at medlemmene kan delta på aktivitetene våre med en gang. Vi kan også ta inn medlemmer utenfor de tidene vi gjennomfører sikkerhetskurs, men anbefaler da at medlemmene tar initiativ og får gjennomført sikkerhetskurs tidligst mulig (hos oss eller hos andre klubber).

Kalenderen under viser klubbens kommende aktivitet. 

(Klubben har fast banebestilling på SKSK mandager og lørdager. Aktivitet og program på disse tidene annonseres av skytebaneleder på vår Facebook side)

TA KONTAKT

Ønsker du å få kontakt med oss benytt skjema

Skjemaet kan også brukes for å søke om medlemskap i NOP HOS. Skriv da "Medlemssøknad" i Emnefeltet, og angi fødselsdato og om har NSF/DSSN sikkerhetskurs fra før, i meldingsteksten

Takk for innsendingen din!

bottom of page