top of page

Julehilsen til NOP-HOS medlemmer

Til medlemmer i NOP-Haakonsvern


Nå går 2021 sesongen mot slutten og vi kan vel alle være enige om at 2021 heller ikke ble det året det var enkelt å drive pistolklubb. Styret har planlagt og avlyst aktivitet etter aktivitet og har stor forståelse for at medlemmene våre også føler en frustrasjon på manglende muligheter til å drive med skytesport i klubben. Styret har hele tiden hatt som prioritet å legge tilrette for at våre lojale medlemmer skal få et så godt tilbud som mulig.


Når sesongen går mot slutten, er det på tide å planlegge en ny sesong. Vi satser på at 2022 blir sesongen da vi kommer i gang for fullt når våren nærmer seg. Første steg på reisen er årsmøte som kommer tidlig i år. Det blir flere ledige plasser i styret neste år og jeg oppfordrer personer som har interesse for å være med å drive klubben framover til å ta kontakt med valgkomite. Dersom en har spørsmål om hva det forventes av styremedlemmer er det bare å ta kontakt med styret og stille spørsmål.


Utover vinteren og våren ønsker styret å få i gang ukentlige treninger. For å få dette på plass er vi avhengige av medlemmer som stiller opp og kan bidra som skyteleder og ansvarlig for ulike aktiviteter. Styret ønsker også å få gjennomført et nybegynnerkurs både for vanlig skyting og for Dynamisk Sportskyting. I for bindelse med gjennomføring av kurs trenger klubben hjelp til dette. Vi må også få i gang en serie med stevner framover. Jeg håper alle kan tenke litt på hva de kan bidra med for å lage aktivitet i klubben, vi trenger flere aktive medlemmer.


Jeg vil også benytte anledningen til å ønske alle medlemmer en God Jul og et Godt Nyttår på vegne av styret.


Med vennlig hilsen


Morten C. Andreassen

Leder NOP-HOS

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nytt medlemssystem

Hei og Godt nyttår til dere alle! NOP-Haakonsvern har byttet medlemssystem til RUBIC Medlem. Medlemsavgift 2022: Faktura for 2022 kommer derfor til å bli sendt ut fra Rubic sitt system. Vi regner med

Comments


bottom of page